در این مطلب نتیجه جدیدترین تحقیقات مجلات معتبر پزشکی راجب خواص و عوارض، نحوه مصرف و سایر نکات مهم درباره گیاه ترخون را برای شما جمع آوری کرده ایم. در تحقیقات جدید برخی از مطالبی قدیمی که در وبسایت های فارسی مشاهده می کنید رد شده اند.

ترخون، گیاهی از خانواده ی گل آفتابگردان هست. به طور گسترده از طعمش و برای اهداف دارویی استفاده میشه. این گیاه میتونه در غذاهایی مثل ماهی، غذاهای گوشتی، مرغ، تخم مرغ و سوپ استفاده بشه. در حال حاضر تنها خواص زیر برای ترخون از نظر علمی ثابت شده اند.

۱- مغذی و دارای کربوهیدرات کم

ترخون، کالری و کربوهیدرات کمی داره و حاوی مواد مغذی ست که ممکنه برای سلامتی تون مفید باشه. یک قاشق سوپ خوری ترخون خشک، شامل:

  • کالری: ۵
  • کربوهیدرات: ا گرم
  • منگز: ۷ درصد، اگه روزانه مصرف بشه
  • آهن: ۳ درصد
  • پتاسیم: ۲ درصد

منگنز، یک ماده مغذی ضروری ست که در سلامت مغز، رشد، متابولیسم و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن نقش داره. آهن، برای عملکرد مغز و سلول های خنی مفید هست… کمبود آهن ممکنه منجر به کم خونی و خستگی بشه. پتاسیم، برای قلب، ماهیچه و عملکرد عصبی حیاتی ست. علاوه بر این، تحقیقات نشون دادن که می تونه فشار خون رو کاهش بده. هرچند مقدار مواد مغذی در ترخون زیاد نیست، این گیاه میتونه برای سلامتی تون مفید باشه.

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص و مضرات ترخون، بهترین زمان و نحوه مصرف آن (تحقیقات جدید)


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تحقیقات ,ترخون، ,مغذی ,ترخون ,خواص ,مصرف ,نحوه مصرف ,تحقیقات جدید ,ترخون، بهترین ,بهترین زمان ,مضرات ترخون، ,مضرات ترخون، بهترین
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kasey کالک رنج رها وبلاگ رسمی هادی سیرتی فروشگاه بزرگ لوله های آبرسانی کشاورزی Becki ادبیات معاصر تأویل .